ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Η Στέγη αποτελεί ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε το 1984 με όραμα να γίνει σημείο αναφοράς στην περίθαλψη ατόμων τρίτης ηλικίας. Σήμερα, προσπαθούμε να διατηρούμε τις ίδιες αξίες και οράματα που μας καθιέρωσαν πρωτοπόρους στο χώρο.

Περισσότερα..

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Παροχή συνεχούς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα άτομα τρίτης ηλικίας
Προσαρμογή των υπηρεσιών και των προγραμμάτων μας βάσει των μελλοντικών αναγκών ανθρώπων τρίτης ηλικίας
Εδραίωση μακροχρόνιων και ουσιαστικών συνεργασιών με φορείς και Οργανισμούς που μοιράζονται το όραμά μας

Περισσότερα..

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

Η Στέγη σε συνεργασία με την Κοινότητα Καϊμακλίου και το Ίδρυμα Φίλων ατόμων που πάσχουν από τη Νόσο Αλτσχάιμερ δημιούργησαν το ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ για ασθενείς με Αλτσχάιμερ στην Κύπρο για την Ημερήσια Υποδοχή Φιλοξενία και Υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Περισσότερα..

OΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ


Η επιτυχία του Οργανισμού μας οφείλεται στους προσοντούχους συνεργάτες οι οποίοι τον πλαισιώνουν καθημερινά και συμβάλλουν τα μέγιστα για την παροχή ποιοτικότερων και αρτιότερων υπηρεσιών προς τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την ευθύνη σχεδιασμού εφαρμογής των στρατηγικών και δράσεων που αναπτύσσει η Στέγη μας για ασθενείς με Αλτσχάιμερ τελούν υπό την εποπτεία του εννεαμελές Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Ευγηρίας Καϊμακλίου σε συνεργασία με την διεπιστημονική ομάδα που έχει και την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν άρτιο και υψηλό επίπεδο κατάρτισης και φροντίζουν να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Παρέχουν διαγνωστική εκτίμηση, φροντίδα, δημιουργική απασχόληση καθώς και ψυχολογική υποστήριξη τόσο στους ίδιους τους ασθενείς όσο και στους συγγενείς τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ..

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

O σεβασμός είναι το σημαντικότερο αγαθό που πρέπει να επικρατεί στις ανθρώπινες σχέσεις. Κάθε άτομο προσεγγίζεται διαφορετικά και αντιμετωπίζεται με σεβασμό

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των ασθενών και της διεπαγγελματικής μας ομάδας

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε ασθενή μας ώστε να τους προωθούμε καλύτερη ποιότητα ζωής

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε χρόνια κλινικής εμπειρίας στο χώρο και γνωρίζουμε πώς να πράξουμε σε κάθε περίσταση και να προσφέρουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Διαθέτουμε άρτιο και υψηλού επιπέδου κατάρτισης προσωπικό ώστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα

ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Επιτυγχάνεται εξειδικευμένη εξέταση ασθενών για το σχεδιασμό κατάλληλων προγραμμάτων αποκατάστασης

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ